Logo BS Bike

Onze service

In onze werkplaats kan je steeds terecht om je fiets deskundig te laten repareren en te onderhouden.
Dankzij de jarenlange ervaring en de continue bijscholing bieden we de best mogelijke service om je fiets terug perfect rijklaar te maken. Wij proberen dit in een zo kort mogelijke wachttijd te realiseren.
Moet je toch eens wat langer wachten, dan zoeken we steeds de gepaste oplossing, zodat je toch kan verder fietsen. Bijvoorbeeld het uitlenen van onze elektrische leenfietsen.

Verzekering voor je fiets

Bij ons kunt U terecht om, via Enra fietsverzekeringen, U te verzekeren voor zowel diefstal als eventueel Omnium voor een zeer eerlijke prijs en een heel goede service na verkoop. U mag bijgevolg zeker langskomen in onze winkel. Wij staan u graag te woord!

Een fiets leasen

Bij ons kunt U terecht om een fiets te leasen via het werk of de maatschappij zelf. Voor een fiets te leasen moet U toch een uur uitrekken voor de nodige uitleg van ons over de fiets die perfect bij U kan passen. Wij werken onderandere samen met maatschappijen zoals:

Fiets samenstellen a la carte

Bij ons kunt u een fiets laten samen stellen volledig naar uw noden. U kan dit doen voor zowel race-, city- als e-Bikefietsen. U kan best langskomen bij ons in de winkel, zo nemen we graag de tijd om te luisteren naar wat U precies zoekt. Dit kan met de volgende merken:

Accessoires, kledij

In de winkel hebben we een hele reeks accessoires op stock van diverse merken dit voor zowel de recreatieve fietser tot de sportievere of wedstrijd gerichte fietser.

Kledij kan je bij ons vinden van het merk: